Deurbeslag

Producten 1-24 van 1310

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 1310

Van hoog naar laag sorteren

Deurbeslag

Als in het begin van de jaren vijftig van de vorige eeuw maakte we als familiebedrijf al o.a. ambachtelijk voordeurbeslag waarvan nog steeds origineel deurbeslag terug is te vinden in Nederland. Waar in de jaren vijftig de bestellingen per briefkaart binnen kwamen, kan er sinds 2005 ook direct online besteld worden en is het assortiment deurbeslag inmiddels veel groter geworden. En doordat we nog steeds een familiebedrijf zijn, is de specialistische kennis van het produceren en toepassen nog steeds binnen het bedrijf.

Voor zowel uw voordeurbuitendeuren als binnendeuren vindt u hier de aankleding om van een standaard deur een visitekaartje te maken. Hierdoor kan de stijl gevoerd worden die ook achter de deur te zien is. Bijpassend in de stijl van uw interieur of exterieur kunt u kiezen uit kwaliteit deurbeslag. Hieronder vallen deurkrukken, krukrozetten, deurplaten, sleutelrozetten, WC sluitingen, espagnoletten, scharnieren, deur vastzetters en deurgrepen. Maar daarnaast ook voordeurbeslag zoals voordeurknoppen, brievenbussen, deurkloppers en huisnummers.

Binnendeurbeslag

Voor binnendeuren vindt u hier bij het deurbeslag alle onderdelen. Van deurkrukken en wc-sluitingen tot scharnieren en deurstoppers. In de klassieke kleuren brons antiek, zilver antiek en messing polijst. Of de landelijke of industriële kleuren roest, tinkleur en zwart. Maar ook de moderne kleuren RVS, geborsteld nikkel en blinkend nikkel.

Deurkrukken

Het vervangen van de deurkrukken in uw huis draagt bij aan het brengen van een andere sfeer. Het maakt een interieur, dat van klassiek naar modern of andersom wordt veranderd, af. Aangezien de deuren een bepalend oppervlak innemen binnen een ruimte, kan met de relatief kleine aanpassing van het vervangen van deurkrukken een groot effect behaald worden.

De deurkrukken zijn ook onderverdeeld per stijl en periode wat het makkelijker maakt het juiste deurbeslag voor uw nieuwe huis of renovatieproject te vinden. Deurkrukken hebben mogelijk het meeste effect in de verandering van het interieur. Daarnaast geven ze ook het beste een stijl weer. Daardoor raden we aan eerst de deurkruk te kiezen en het overige beslag hierop aan te passen.

Overige binnendeurbeslag

Bijpassend bij de deurkrukken zijn klassieke, landelijke, moderne en industriële wc-sluitingen, scharnieren, deurgrepen, espagnoletten, deurvastzetters en deurstoppers te vinden. Bij de meeste producten zijn onderaan de pagina ook bijpassende producten te vinden. Hierdoor is het een stuk makkelijker de serie compleet te maken voor uw interieur.

Voordeurbeslag

Bij voordeurbeslag is het effect van een aanpassing nog groter. Op het vervangen van de hele voordeur na is het vervangen van het voordeurbeslag mogelijk de meest effectieve manier om een onderscheidende en karaktervolle voorgeven te creëren. Met het vervangen van de voordeurknop, briefplaat, beldrukker en ook het huisnummer in dezelfde stijl en kleur kan er echt onderscheid met een standaard voordeur en ook met de buren gemaakt worden.