Deurknoppen voor binnendeuren in brons antiek met ronde krukrozetten per paar

Op voorraad
SKU
7BS1597-BA
€ 38,60
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Deurknoppen voor binnendeuren in brons antiek met ronde krukrozetten per paar. Een set van twee deurkrukken met ronde rozetten. De ovale deurknop is gemaakt van massief messing (hol) in de kleur brons antiek. De set wordt als paar geleverd voor beide zijden van de deur. Bij de deurkrukken worden bijbehorende, ronde deurrozetten in dezelfde kleur geleverd. Deze klassieke knopkruk komt oorspronkelijk uit Frankrijk. Dit model wordt al zeer lange tijd toegepast op Franse binnendeuren.

Afmetingen van de deurknoppen voor binnendeuren in brons antiek

De deurknop heeft een lengte van 51mm en een breedte van 32mm. De knop komt 48mm naar voren ten opzichte van de deur. De rozetten hebben een diameter van 50mm en worden met twee schroefjes vastgezet. De klink past op alle voor de Nederlandse markt gemaakte sloten en er is een standaard krukpen / stift van 8 mm meegeleverd. Daarnaast worden de bijpassende schroefjes voor de rozetten meegeleverd.

Eventueel is de ovale knop ook zonder rozetten te bestellen. Door de elegante, smalle hals past deze echter niet op alle rozetten. En het gat in de rozetten dient dan ook niet veel ruimer dan 14mm, maar maximaal 14,8mm te zijn.

Specificaties

Meer informatie
Art.nr. 7BS1597-BA
Kleur Brons Antiek

Veel gestelde vragen over dit product

Hoe vervang en monteer je een deurkruk?
De voorbereiding bij het monteren van een deurkruk Indien de deur al voorzien is van een deurkruk, dan kunt u deze volledig demonteren inclusief de rozetten. Mocht u de oude rozetten opnieuw willen gebruiken, dan kunt u deze uiteraard op de deur gemonteerd...