Deurkrukken (paar TT) brons antiek en zwart porselein + rozet

Op voorraad
SKU
8TT1007-24
€ 19,20
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Set van twee deurklinken en twee bijbehorende rozetten. Klassieke deurklink in de kleur brons antiek met een zwart porseleinen tussenstuk. Een combinatie van twee "T-vormige" deurkrukken. Het deurrozet is ook in brons antiek.

De klink past op alle voor de Nederlandse markt gemaakte sloten en er is een standaard pen/stift van 8mm. meegeleverd.

LET OP!! Bij opdekdeuren bestaat er een kleine kans dat de deurklink de deurstijl raakt waardoor de combinatie van twee "T-virmige" deurkrukken niet toe te passen is. Ook bij inliggende deuren is er een kleine kans dat de deurklink bij het opendoen van de deur de deurstijl raakt. De afstand van het hart van de deurklink (pen) tot de het deurstijl moet bij horizontaal gebruik ongeveer 6 centimeter zijn (wat bij opdek deuren vaak 5 centiemeter is) en bij verticaal gebruik is 5 centimeter voldoende bij de meeste sloten (zoals Nemef) die niet verder dan 45 graden draaien. Bij een kortere afstand wordt de combinatie van een "L-vormige" en een "T-vormige" deurkruk aangeraden.

Specificaties

Meer informatie
Art.nr. 8TT1007-24
Kleur Brons Antiek

Veel gestelde vragen over dit product

Hoe vervang en monteer je een deurkruk?
De voorbereiding bij het monteren van een deurkruk Indien de deur al voorzien is van een deurkruk, dan kunt u deze volledig demonteren inclusief de rozetten. Mocht u de oude rozetten opnieuw willen gebruiken, dan kunt u deze uiteraard op de deur gemonteerd...