Buis brons antiek 30mm voor kapstok, kast en walk-in-closet

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
2BU1701
€ 9,00
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Buis brons antiek 30mm voor kapstok, kast en walk-in-closet. Een massief messing buis met een wanddikte van 1,0mm en een diameter van 3cm. De buis kan gecombineerd worden met de ophangsteunen. Voor grotere lengtes (tussen 1.5 en 2.0 meter) kan er eventueel een middensteun gebruikt worden om doorhangen tegen te gaan.

Buis voor een garderobe, kast of walk-in-closet

Deze buis kan bijvoorbeeld gebruikt worden als een garderobe of in een walk-in-closet. De buis heeft een klassieke, brons antieke kleurafwerking. Hierdoor is deze zeer geschikt voor een klassiek interieur en een beter alternatief dan bijvoorbeeld een standaard chromen buis.

Daarnaast kan deze buis ook als een gordijnroede gebruikt worden. De buis kan dan opgehangen worden aan twee of meer middensteunen. Voor het gebruik als gordijnroede is het erg belangrijk te kijken of de muur of het plafond geschikt is voor een stevige ophanging en of de gordijnen niet te zwaar zijn.

De standaard prijs is per meter en de buis kan bij verzending maximaal een lengte van 1.70 meter hebben in verband met het transport. Lengtes groter dan 1.70 meter kunnen alleen afgehaald worden of in overleg verzonden worden voor een meerprijs.

Voor een exacte lengte kunt u de tijdens het afronden van uw bestelling de exacte lengte als opmerking doorgeven. Indien er geen exacte lengte wordt doorgegeven, dan wordt de grootste lengte geleverd van het gekozen lengteoptie. Voor de exacte lengte dient de 'buislengte' aangepast te worden aan de exacte lengte. Indien niet de juiste buislengte gekozen wordt, dan wordt de buis niet goed berekend en kan de order niet uitgevoerd worden.

Het is ook mogelijk een proefstukje te bestellen waarbij de lengte tussen de 5-20cm zal bedragen (afhankelijk van de beschikbaarheid). Een proefstukje is, net als de op maat gemaakte buizen, niet retour te sturen.

Specificaties

Meer informatie
Art.nr. 2BU1701
Kleur Brons Antiek
Diameter 30mm

Veel gestelde vragen over dit product

Er zijn nog geen beantwoorde vragen over dit product