Sleutelplaatje dun brons antiek van massief messing dwars 20 mm

Op voorraad
SKU
2DU1228
€ 2,00
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Sleutelplaatje dun brons antiek van massief messing dwars 20 mm. Een sleutelplaat gemaakt van dun messing (massief) in de afwerking brons antiek. Het sleutelplaatje wordt dwars/horizontaal geplaatst. Het plaatje heeft een sleutelgat en wordt gebruikt om een gat voor de sleutel te beschermen. Door het plaatsen van een sleutelplaatje blijft het hout eronder beschermd.

Afmetingen van het sleutelplaatje dun brons antiek

De sleutelentree heeft een breedte van 41mm en een hoogte van 20mm. Het sleutelgat heeft een hoogte van 15mm en het gat heeft een diameter van 6,5mm. De dikte van het massieve messing is 0,5mm.

Kleur en materiaal van het sleutelplaatje dun brons antiek

De brons antieke kleur is een natuurlijke kleur van het messing. De kleur kan eventueel lichter gepoetst worden met koperpoets indien dit aangepast dient te worden aan de kast of ander beslag. Of uiteraard ook als dit qua uiterlijk wenselijk is. Doordat het messing een natuurlijke kleurafwerking heeft, kan de kleur brons antiek In de loop der jaren iets donkerder worden. Dit is het natuurlijke proces van het materiaal en hoort daardoor ook bij het authentieke product. Het donkerder worden is tegen te gaan door af en toe licht poetsen.

Specificaties

Meer informatie
Art.nr. 2DU1228
Kleur Brons Antiek

Veel gestelde vragen over dit product

Er zijn nog geen beantwoorde vragen over dit product