Slot opdek brons antiek 35 t/m 80 mm zowel links als rechts

Op voorraad
SKU
4BC1506
€ 6,20
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Slot opdek brons antiek 35 t/m 80 mm zowel links als rechts. Een slot te gebruiken voor meubelen en interieurbouw. Het opdekslot wordt aan de binnenzijde op het deurtje gemonteerd. Hierdoor is het niet nodig het slot in het hout te verwerken. Hierdoor is het slot makkelijk te monteren. De neutrale, brons antieke kleur zorgt er voor dat het slotje op veel verschillende kleuren hout en verf gebruikt kan worden.

Afmetingen van het slot opdek brons antiek

De te kiezen maat is de afstand tussen het hart van het sleutelgat en het hart van de voorkant van het slot. Bij de voorkant komt de schieter uit het slot. Deze penmaat tussen het hart van de sleutel en de voorkant van het slot is te kiezen in 35/40/45/50/60/70 of 80 mm. Het slot is zowel voor links als rechts te gebruiken.

Het slot heeft een totale hoogte van 56mm, een dikte (dikte op het deurtje) van 10mm en een breedte van 19mm + de penmaat. Bij een slot met een hartsafstand (penmaat) van bijvoorbeeld 30mm is de breedte 49mm. Het hart van de penmaat ligt 14mm onder en boven de helft van het slot.

Het slot wordt geleverd zonder schroefjes en zonder sleutel.

De standaard sleutels (waar eurobaard bij staat vermeld bij de specificaties) op deze site passen op dit slot zijn hier te vinden (klik hier) met uitzondering van de sleutels met pen 4SL1429, 4SL2035, 4SL2034 en de sleutels met een Franse baard.

Specificaties

Meer informatie
Art.nr. 4BC1506
Kleur Brons Antiek

Veel gestelde vragen over dit product

Er zijn nog geen beantwoorde vragen over dit product