Beukenhouten deurkrukken model bedstee ovaal 96mm per paar

Op voorraad
SKU
7BB9049
€ 16,40
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Beukenhouten deurkrukken model bedstee ovaal 96mm per paar. Een set van twee deurkrukken / deurknoppen. Een ovale deurknop gemaakt van beukenhout zonder afwerking. Doordat de knop gemaakt is van onbewerkt hout, is deze eventueel over te schilderen of in de olie te zetten. Dergelijke houten deurknoppen werden onder andere veel gebruikt op de deuren van een bedstee.

Afmetingen van de beukenhouten deurkrukken model bedstee ovaal 96mm per paar

De lengte van de knop is 96mm en de breedte is 47mm. De deurkruk komt 52mm naar voren. De diameter van de voet is 33mm.

De klink past op alle voor de Nederlandse markt gemaakte sloten en er is een standaard pen/stift van 8mm meegeleverd. De krukken worden met twee nageltjes op de pen vastgezet zoals ook vroeger gebruikelijk was bij dit model. De vierkante pen van 8mm is voorgeboord. Echter om de kruk extra strak tegen de deur te monteren kan het nodig zijn een extra gaatje te boren met een 2-3mm boortje. Hierdoor kan de kruk zonder speling gemonteerd worden. Daarnaast kunnen er nog rozetten tussen de kruk en de deur gebruikt worden. Deze rozetten zitten niet in deze set.

Specificaties

Meer informatie
Art.nr. 7BB9049
Kleur Beukenhout

Veel gestelde vragen over dit product

Hoe vervang en monteer je een deurkruk?
De voorbereiding bij het monteren van een deurkruk Indien de deur al voorzien is van een deurkruk, dan kunt u deze volledig demonteren inclusief de rozetten. Mocht u de oude rozetten opnieuw willen gebruiken, dan kunt u deze uiteraard op de deur gemonteerd...