Trap beslag

22 producten

Van hoog naar laag sorteren

22 producten

Van hoog naar laag sorteren
Trap beslag

Trap beslag

Klassiek en landelijk trapbeslag. Voor het doorvoeren van een stijl in huis wordt steeds meer de centrale hal en ook de overlopen meegenomen. Hierdoor ontstaat een geheel zonder afwijkende, moderne elementen in een klassiek of landelijk interieur.

Landelijke en klassieke leuninghouders

Bij het aanpakken van bijvoorbeeld de trapbekleding kan de leuning geschilderd of vervangen worden. Het vervangen van de leuninghouders maakt het dan af. De veel toegepaste aluminium houders zijn relatief eenvoudig te vervangen door klassieke leuninghouders van massief messing of landelijke leuninghouders gemaakt van gietijzer. De massief messing leuninghouders zijn leverbaar in brons antiek, zilver antiek, messing polijst, blinkend nikkel en geborsteld nikkel. De gietijzeren leuninghouders zijn leverbaar in de roestkleur, tinkleur, antiek grijs of in zwart. Voor een traploper zijn er ook verschillende onderdelen te vinden in een klassieke afwerking.

Ook bij het maken van een ladder voor een bibliotheekkast kan de klassieke stijl doorgevoerd worden door de steunen, de buis en de haken voor de ladder in brons antiek uit te voeren.