Deurklinken (paar TL) brons antiek en zwart porselein + rozet

Op voorraad
SKU
8TL1007
€ 19,90
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Set van twee deurklinken en twee bijbehorende rozetten. Klassieke deurklink in de kleur brons antiek met een zwart porseleinen tussenstuk. Een combinatie van een L-vormige en een T-vormige deurklink. Het deurrozet is ook in brons antiek.

De klink past op alle voor de Nederlandse markt gemaakte sloten en er is een standaard pen/stift van 8mm. meegeleverd.

Om het bevestigingsboutje van de deurklinken niet in het zicht te hebben is het nodig te weten of de deurklink op een linker of een rechter deur gebruikt wordt:

In de situatie/positie dat u de deur naar u toe trekt, de scharnieren aan de linkerkant zitten en de deurklink aan de rechterkant, dan is het een linker deur (kies links bij de opties onderaan de pagina). In de situatie/positie dat u de deur naar u toe trekt, de scharnieren aan de rechterkant zitten en de deurklink aan de linkerkant dan is het een rechter deur (kies rechts bij de opties onderaan de pagina). Indien u geen keuze maakt, dan wordt er de helft rechts en de helft links geleverd met bij een oneven aantal een rechter klink meer. Het aantal linker en rechter deurkrukken dient u apart van elkaar te bestellen.

Specificaties

Meer informatie
Art.nr. 8TL1007
Kleur Brons Antiek

Veel gestelde vragen over dit product

Hoe vervang en monteer je een deurkruk?
De voorbereiding bij het monteren van een deurkruk Indien de deur al voorzien is van een deurkruk, dan kunt u deze volledig demonteren inclusief de rozetten. Mocht u de oude rozetten opnieuw willen gebruiken, dan kunt u deze uiteraard op de deur gemonteerd...