Duimscharnier roest of tinkleur 325mm geheng voor poort/luik

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
3DH2057
€ 34,90
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Duimscharnier / geheng Roest of tinkleur 325mm voor poort of luik. een zwaar gesmeed duimscharnier/duimgeheng in een roestkleurige of tinkleurige afwerking. Dit scharnier is onder andere geschikt als poortscharnier en luikscharnier.

Afmetingen van het duimscharnier / geheng Roest of tinkleur 325mm voor poort of luik

Het scharnier heeft een totale hoogte van 325mm en is gemaakt van 4mm dik staalen heeft een duim/pen van 16mm diameter en 60mm hoog. Het scharnier is 145mm breed zonder de duim en de strop is 36mm hoog. De duim heeft een breedte van 49mm, een hoogte van 235mm en komt 64,5mm naar voren. Het scharnier wordt geleverd zonder schroeven.

!Let op: De tinkleur raden we af voor buitengebruik.

!Let op: Het roestkleurige scharnier zal buiten langzaam verder roesten en heeft goed onderhoud nodig indien dit niet wenselijk is (eens in de tijd overspuiten met een transparante/blanke lak, na het verwijderen van de oude lak). Dit geldt eigenlijk voor alle gietijzeren producten die een natuurlijke roestkleur of de eigenlijke metaalkleur hebben.

Specificaties

Meer informatie
Art.nr. 3DH2057

Veel gestelde vragen over dit product

Hoe kan ik mijn scharnieren smeren?
Door de pen van het scharnier één voor één uit te nemen (indien de pen uitneembaar is) en deze te voorzien van smeermiddel, kunt u de scharnieren smeren. Zowel de pen als het gat van het scharnier kan voorzien worden van een smeermiddel zoals een siliconen...