Deurknop landelijk klassiek gietijzer roest rond 71mm

Op voorraad
SKU
8VK2075
€ 44,90
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Deurknop landelijk klassiek gietijzer roest rond 71mm. Deze deurknop is gemaakt van gietijzer en heeft een natuurlijke roestkleur met coating. Deze ronde knop is bedoeld voor montage aan de binnenzijde van een voordeur of op een vestibule deur. Bij een vestibule deur kan met een draadeind aan beide zijden een knop aan elkaar verbonden worden (draadeind niet meegeleverd). Gebruik buiten wordt afgeraden i.v.m. met roestvorming in een vochtige omgeving.

De achterplaat heeft een diameter van 71mm en de knop een diameter van 69mm. De hoogte van de knop is 67mm. De knop wordt blind vastgezet met drie schroeven (niet meegeleverd). Er wordt een plaatje met schroefdraad meegeleverd waar de knop op gedraaid kan worden nadat het plaatje met drie schroeven op de deur is gezet. Daarnaast kan de knop eventueel met een M8 bout of draadeind gemonteerd worden (niet meegeleverd).

Specificaties

Meer informatie
Art.nr. 8VK2075
Kleur Roest

Veel gestelde vragen over dit product

Welke boutjes worden meegeleverd?
Standaard worden bij nagenoeg alle knoppen 25mm lange boutjes meegeleverd voor een materiaaldikte van 18-20mm. Afhankelijk van het type knop wordt er een M4x25 of een M6x25 boutje meegeleverd welke voor de meeste toepassingen geschikt zijn. Bij een dikkere...