Knop hout beuken ovaal met rand 55mm

Op voorraad
SKU
9BK7355
€ 5,70
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Knop hout beuken ovaal met rand 55mm. Een houten knop gemaakt van beuken met een lengte van 55mm, een breedte van 28mm en een hoogte van 50mm. Deze knop heeft zijn ovale vorm te danken een de oude, houten knoppen die vroeger o.a. op bedsteden werden gebruikt. De uitvoering is verkleind en is daardoor goed geschikit voor de meubel-, keuken- en interieurbouw. De knop is eventueel mee te schilderen met het hout van het frontje. Maar het is ook mogelijk de meubel- en keukenknop in de blank beuken kleur te houden, met olie te behandelen of transparant te lakken.

Deze knop kan aan de achterkant met een schroef vastgezet worden. Voor de montage kan een standaard houtschroef of spaanplaatschroef gebruikt worden. De schroef wordt niet meegeleverd. De knoppen zijn degelijk verlijmd uit twee onderdelen (de ronde voet en het ovale, bovenste deel), echter raden we af de knoppen te gebruiken op ijskasten en vaatwassers welke zwaar open gaan of op grote lades die zwaar open gaan.

Specificaties

Meer informatie
Art.nr. 9BK7355
Kleur Beukenhout

Veel gestelde vragen over dit product

Welke boutjes worden meegeleverd?
Standaard worden bij nagenoeg alle knoppen 25mm lange boutjes meegeleverd voor een materiaaldikte van 18-20mm. Afhankelijk van het type knop wordt er een M4x25 of een M6x25 boutje meegeleverd welke voor de meeste toepassingen geschikt zijn. Bij een dikkere...