WC sluiting met hefboom roest, tinkleur of zwart met aanslagplaatje

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
7WC2560-6
€ 74,90
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

WC sluiting met hefboom roest, tinkleur of zwart met aanslagplaatje. Een toilet- of badkamersluiting met hefboompje gemaakt van gietijzer in de kleur roest, tinkleur of poedercoating zwart. Deze WC sluiting sluit de toilet af met het hefboompje dat in de bijgeleverde inlaat plaatje(aanslag) valt. Dit klassieke model laat Vrij/Bezet op een wit email plaatje met zwarte tekst zien aan de buitenkant van de wc-deur.

Toepassing van de WC sluiting met hefboom roest, tinkleur of zwart

Deze toiletsluiting is bedoeld voor deuren die naar buiten open gaan. De hefboom valt in een (te maken) sleuf in het kozijn. Het inlaatplaatje kan over de sleuf geplaatst worden om deze netjes af te werken en om het hout te beschermen.

De sluiting kan eventueel ook middels de vierkante 8mm pen op een wc slot geplaatst worden indien er minimaal 85mm tussen het gat van de deurklinken en het gat van het WC-slot zit. Een standaard wc-slot kan doorgaans maar 90 graden draaien. en hierdoor zal de hefboom ook maar 90 graden kunnen bewegen en niet de gebruikelijke 180 graden. Het vrij/bezet plaatje is geschikt voor zowel 90 graden als 180 graden draaien.

Afmetingen van de WC sluiting met hefboom roest, tinkleur of zwart

De vrij/bezet plaat aan de buitenzijde heeft een diameter van ongeveer 60mm. Het ronde deel van het slot aan de binnenzijde heeft een diameter van ongeveer 58mm. De hefboom steekt ongeveer 41mm uit ten opzichte van de ronde plaat. Deze hefboom is 14mm hoog en 7mm dik. Het knopje op de grendel heeft een diameter van 18mm. Deze sluiting wordt als complete set geleverd met een standaard pen van 8mm en de benodigde bevestigingsmaterialen. Bij alle sluitingen wordt een aanslagplaatje geleverd. Bij de tinkleurige uitvoering staat dit plaatje niet afgebeeld, maar ook daar wordt deze meegeleverd.

Specificaties

Meer informatie
Art.nr. 7WC2560-6

Veel gestelde vragen over dit product

Er zijn nog geen beantwoorde vragen over dit product