Ladetrekker dun klassiek in brons antiek 50 mm

Op voorraad
SKU
5DU1554
€ 4,90
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Ladetrekker dun klassiek in brons antiek 50 mm. Een greep/trekker gestanst uit 0,5mm dun messing plaatmateriaal. De afwerking van de messing greep is de natuurlijke kleur brons antiek. Deze klassieke greep wordt horizontaal geplaatst en is daardoor geschikt om op lades te gebruiken. Door de geringe hoogte is de trekker ook geschikt voor lagere lades met minder plaats voor de montage.

Kleur en materiaal van de ladetrekker dun klassiek

De brons antieke kleur is een natuurlijke kleur van het messing. De kleur kan eventueel lichter gepoetst worden met koperpoets indien dit aangepast dient te worden aan de kast of ander beslag. Of uiteraard ook als dit qua uiterlijk wenselijk is. Doordat het messing een natuurlijke kleurafwerking heeft, kan de kleur brons antiek In de loop der jaren iets donkerder worden. Dit is het natuurlijke proces van het materiaal en hoort daardoor ook bij het authentieke product. Het donkerder worden is tegen te gaan door af en toe licht poetsen.

Afmetingen van de ladetrekker dun klassiek

Deze trekker heeft een totale breedte van 50mm en een hoogte van 34mm. De achterplaat is 32mm hoog. Het trekkertje van de greep is ongeveer 32mm breed en 11mm hoog. De trekker komt ongeveer 17mm naar voren. De dikte van het materiaal (messing) is 0,5mm. Voor de montage worden 4 messing schroefjes meegeleverd.

Specificaties

Meer informatie
Art.nr. 5DU1554
Kleur Brons Antiek

Veel gestelde vragen over dit product

Er zijn nog geen beantwoorde vragen over dit product