Meubelgreep dun messing verticaal brons antiek 27 mm

Op voorraad
SKU
5DU1287
€ 4,90
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Meubelgreep dun messing verticaal brons antiek 27 mm. Een greep gemaakt van dun massief messing plaat met een afwerking in brons antiek. Deze greepjes zijn oorspronkelijk ook gemaakt van hetzelfde dunne messing. De greep kan verticaal geplaatst worden met de meegeleverde schroefjes.

Kleur en materiaal van de meubelgreep dun messing

De brons antieke kleur is een natuurlijke kleur van het messing. De kleur kan eventueel lichter gepoetst worden met koperpoets indien dit aangepast dient te worden aan de kast of ander beslag. Of uiteraard ook als dit qua uiterlijk wenselijk is. Doordat het messing een natuurlijke kleurafwerking heeft, kan de kleur brons antiek In de loop der jaren iets donkerder worden. Dit is het natuurlijke proces van het materiaal en hoort daardoor ook bij het authentieke product. Het donkerder worden is tegen te gaan door af en toe licht poetsen.

Afmetingen van de meubelgreep dun messing

Deze greep heeft een breedte van 27mm en een hoogte van 90mm. Het trekkertje van de greep is ongeveer 43mm hoog en 13mm breed. De trekker komt ongeveer 24mm naar voren. Voor de montage worden 4 messing schroefjes meegeleverd.

Specificaties

Meer informatie
Art.nr. 5DU1287
Kleur Brons Antiek

Veel gestelde vragen over dit product

Er zijn nog geen beantwoorde vragen over dit product