Kapstokhaken

kapstokhaken roest mixBij Binnendeurbeslag.nl is er een groot assortiment te vinden aan kapstokhakenkapstokken en kledinghangers. De hal is het visitekaartje van het interieur; het zegt wat over wat de mensen in de rest van de woning kunnen verwachten. Aangezien de hal makkelijk te veranderen is met enkele kleine ingrepen, is het ook leuk om dit vaker te doen. Binnen het assortiment aan kapstokhaken en garderobes is er een ruime keuze om uw hal in verschillende stijlen aan te kleden.

Kapstokhaak

Al eeuwen lang wordt de kapstokhaak gebruikt voor het efficiënt ophangen van kleding en andere zaken. Ook handdoeken en badjassen kunnen opgehangen worden aan een kapstokhaak. In de keuken kan de kapstokhaak naast handdoekenhaak ook gebruikt worden om pannen op te hangen. Kapstokhaken zijn kleine, maar dankbare ruimtewinners in elk interieur.

Plafondhaken kapstokhaakKapstok en garderobe

Met buis of staf en de benodigde bevestiingsmaterialen maakt u gemakkelijk een nieuwe garderobe in een modern of klassieke stijl. Daarnaast kunt u hier ook kledinghangers in de bijpassende uitvoeringen vinden. Ook hebben wij voor de hele woning kledinghaken zoals een kapstokhaak in de slaapkamer of een plafondhaak in uw kast.

Koop kapstokhaken op Binnendeurbeslag.nl