Greep trekker dun messing in brons antiek 63 mm

Op voorraad
SKU
5DU1654
€ 4,90
  • Gratis verzenden vanaf €100,-
  • Nagenoeg alles direct uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online shoppen

Omschrijving

Greep trekker dun messing in brons antiek 63 mm. Een trekker/greep gemaakt van dun messing (massief messing) met een kleurafwerking van brons antiek. Een kleine maat trekker die horizontaal geplaatst kan worden op een lade. Dit greepje kan op klassieke en antieke meubelen toegepast worden. Maar ook op moderne lades kan de greep een goede mix geven van klassiek en modern.

Kleur en materiaal van de greep trekker dun messing

De brons antieke kleur is een natuurlijke kleur van het messing. De kleur kan eventueel lichter gepoetst worden met koperpoets indien dit aangepast dient te worden aan de kast of ander beslag. Of uiteraard ook als dit qua uiterlijk wenselijk is. Doordat het messing een natuurlijke kleurafwerking heeft, kan de kleur brons antiek In de loop der jaren iets donkerder worden. Dit is het natuurlijke proces van het materiaal en hoort daardoor ook bij het authentieke product. Het donkerder worden is tegen te gaan door af en toe licht poetsen.

Afmetingen van de greep trekker dun messing

Deze trekker heeft een totale breedte van 64mm en een hoogte van 31mm. Het trekkertje van de greep is ongeveer 42mm breed en 10mm hoog. De trekker komt ongeveer 21mm naar voren. De dikte van het materiaal (messing) is 0,5mm. Voor de montage worden 4 messing schroefjes meegeleverd.

Specificaties

Meer informatie
Art.nr. 5DU1654
Kleur Brons Antiek

Veel gestelde vragen over dit product

Er zijn nog geen beantwoorde vragen over dit product