Klassieke stijl interieurbeslag

deurkruk klassiek brons antiekDe klassieke stijl is breed en heeft ook veel overlap met andere stijlen. Hoewel elke stijl ouder dan de moderne stijl als klassiek gezen kan worden, zijn er veel modellen in de webwinkel te vinden welke duidelijk en met name binnen de klassieke stijl vallen. Oude modellen in de klassieke kleuren brons antiek, zilver antiek en messing polijst geven een klassiek interieur een éénduidige en complete sfeer zonder dat er consessies nodig zijn in stijl. Voor veel stijlen uit het eind van de negentiende eeuw en begin twintigste eeuw zijn complete series deur-, raam-, keuken- en meubelbeslag te vinden. 

Klassiek beslag

Klassieke kapstokhaken

Op Binnendeurbeslag.nl is een breed assortiment met klassieke producten te vinden voor meubels, keukens en zowel deuren als ramen. Voor een  klassiek interieur zijn er verschillende brons antieke, gepolijst messing, roestkleurige en zilver antieke knoppen en grepen welke op keukens en meubels gebruikt kunnen worden. Daarnaast is er een grote keuze aan klassieke kapstokhaken in verschillende klasiieke stijlen gemaakt op basis van antieke en oude modellen.

Hollandse, klassieke greep gietijzerEr zijn ook verschillende klassieke deurkrukken te vinden gemaakt van massief messing of getijzer met en zonder porseleinen tussenstukken.